Barbi vagyok, 25 éves kézilabdázó vállfájdalommal

2016 júniusában az egyik edzés után kezdtem érezni a jobb vállam elejét. Baleset nem történt az edzésen, és semmi olyan dolog, amit előtte nem csináltunk már számtalanszor. Zavart a fájdalom, és orvoshoz fordultam. 2 db gyulladáscsökkentő injekciót adott be az orvos, amire átmenetileg javult a fájdalmam, de nem szűnt meg, és a hatás elmúltával erősebb lett. Kaptam antibiotikumos kezelést is több kúrát. Javaslatomra MR vizsgálat készült, ami negatív lett. Reumatológiára mentem, kezeléseket kaptam, amit egy rendelőintézetben vettem fel. 20 kezelés után a fájdalmam már a mellkasom felső részére, a lapocka felső részére, a felkaromba és a hónaljamba sugárzott, és a kezdeti fájdalmam, elviselhetetlenné vált. Már nem tudtam dolgozni sem, táppénzre kellett mennem. Így keresem meg egy vállspecialista orvost, aki azt mondta, hogy semmi baja nincs a vállamnak. Javaslatára felkerestem egy gyógytornászt, aki megnézett és műtétet javasolt. Ekkor nagyon elkeseredtem, és bármit megtettem volna azért, hogy ez a nagyon erős, és nagy területre kiterjedő fájdalmam elmúljon. Ekkor kerültem Judithoz.

Már a kikérdezés alatt azt mondta, ami nagyon szíven ütött engem, hogy nem a vállamnak van baja, de mindent megtesz, hogy elmúljon a fájdalmam. Kezelt, és minden kezelés után jobb lett. Kezdtem visszanyerni a bizalmamat, hogy még lehet fájdalom nélkül élni. Majd elmúlt a fájdalmam, és Judit visszaküldött dolgozni. Újra lett önbecsülésem. Vágyam volt, hogy visszamehessek kézizni, ezért elkezdtünk edzeni. Elkezdtem játszani, és futni, és végre visszakaptam a régi életemet. Ezt jelenti nekem Judit.

Újabb visszajelzés:

Szia Judit!  Megosztanám veled mennyire boldog vagyok, mert ezt neked köszönhetem!!!! Vasárnap játszottunk 1,5 év után rendes meccset, és csapatszinten is nagyon jól ment, és nekem is, egyénileg. Nyertünk egy olyan csapat ellen, akiknek már régi vágyunk volt, hogy kicsit letöröljük a mosolyt az arcukról. Annyira jó érzés újra játszani, és nagyon örülnek a lányok, hogy visszajöttem!!! Köszönöm neked!!! ;-)