V. Marietta (46 éves), deréktáji ideggyulladás

Ismerősöm ajánlotta nekem Wéberné Kapus Juditot, amikor tudomást szerzett arról, hogy több hetes gyógyszeres és injekciós kezelés, valamint elektroterápia után sem szűnt meg a derekamban kialakult gyulladás, illetve csak egészen minimális javulás volt tapasztalható. Korábban nem volt ilyen jellegű panaszom, ezért különösen ijesztő és kétségbeejtő volt a helyzet. A fájdalom miatt jelentősen korlátozva voltam a mozgásban, szinte egész nap csak feküdtem, mindennapi feladataimat nem tudtam elvégezni, családom ellátásában nem tudtam részt venni.
Nagyon örülök és mondhatni, csodának élem meg, hogy Judithoz irányítottak, mert amellett, hogy az alapos vizsgálatot követően ő állította fel a pontos diagnózist (sajnos a reumatológiai szakrendelésen ez nem sikerült), a számomra választott, leghatékonyabbnak ítélt terápiás kezelések és a gyógytorna hatására hamar tapasztalható volt a javulás, majd a teljes gyógyulás is.
Judit kiváló ember és szakember.  Folyamatosan képezi magát, biztonságot nyújt a hozzáértése, személyisége. Abban a nehéz időszakban sokat jelentett a bátorítása, lelkileg is támaszt nyújtott.
Most már újra sportolok, mozgok, minden hétköznapi feladatot tünetek nélkül vagyok képes ellátni.
Nagyon hálás vagyok -és a családom is- ezért, mindenkinek, aki mozgásszervi problémákkal küzd, jó szívvel ajánlom!