F. Judit 43 éves derék-medence tájéki fájdalom

2018. júliusában hát közép-derék-medence tájéki fájdalmam jelentkezett. Teljesen megváltozott a világ és az életem.  A jobb lábam egyre többször zsibbadt, fájt. Járásnál, ülésnél, fekvésnél is napról-napra erősödő fájdalmaim voltak. Az MR vizsgálat kimutatott egy 14 mm –es porckorong kitüremkedést a lumbális szakaszon. Elmentem csontkovácshoz, több orvos megvizsgált: idegsebészhez, reumatológushoz mentem, kaptam kollagén injekciós kezelést, minden nap fájdalomcsillapítóval éltem az életem, de egyre rosszabb lett. Két hétig nem tudtam felkelni októberben. Mindenhol azt a tanácsot kaptam, hogy sokat feküdjek, pihenjek, majd elmúlik….vagy azzal próbáltak nyugtatni, hogy ez még nem olyan jellegű fájdalom, hogy megműtsenek….stb…. pedig  a minimális mozgás is fájdalommal járt, már a fejemet sem tudtam lebiccenteni úgy, hogy ne éreztem volna egy erős szúró fájdalmat a derekam - medencém
környékén, ami kisugárzott a lábamba is. Nagyon elkeseredtem, úgy éreztem csak a műtét segíthet. Bármit megtettem volna csak érjen már véget a szenvedés. Kaptam fűhöz-fához….Ekkor ajánlottak egy gyógytornászt, akit 2 napig próbáltam hívogatni, de nem értem el……milyen szerencse….mert ekkor találtam meg teljesen véletlenül Judit weboldalát a neten és egyből éreztem nekem hozzá kell mennem. Jó volt a megérzésem, jól döntöttem!!! Nagyon kedves, laza, mosolygós embert ismertem meg, aki együttérző és szakmailag kiemelkedő tudással rendelkezik…..és nagyon optimista. 2019. januárban kezdtem el hozzá járni. Miután megvizsgált, kiderült nem is a porckorong kitüremkedés okozza a fájdalmaim, hanem idegi jellegű a probléma (perifériás ideg).   A kezelés ideje alatt többször jutottam el arra a pontra, hogy nem fog sikerülni a gyógyulás és elkeseredtem, magam alatt voltam, de ő mindig kirángatott a mélypontról.
Becsületesen megcsináltam az otthonra kapott feladatokat, üléskorrekciót és egyre jobban lettem.  8 alkalom után  már minden olyan volt, mint régen. Elmúlt a fájdalom és már nem ez tölti ki a mindennapjaimat.  Mindezt Juditnak köszönhetem! Szívből ajánlom mindenkinek aki jó kezekben szeretné tudni magát!